Picătura de Viață 2022

Luni, 4 aprilie - Vineri, 6 mai

Picătura de Viață 2022
Marcel Brandzanic Adăugat Sâmbătă, 19 martie, 11:37

Doar 1,7% din populația României donează sânge, număr nesemnificativ în comparație cu nevoia indispensabilă a pacienților. Zeci de intervenții sunt amânate, în spitale, din cauza lipsei de grupe sanguine potrivite.

PICĂTURA DE VIAȚĂ își propune să mobilizeze tineri studenți din întreaga țară, pentru ca împreună să putem oferi pacienților unul dintre cele mai frumoase daruri: șansa la viață. Timp de o lună, provocăm studenții să facă acest pas, marcând data în calendar, ca fiind prima dintr-un șir lung de obiceiuri similare.

Suntem TINERI! PUTERNICI! Și MULȚI!

Dintre 500.000 de studenți ai țării noastre, numără-te printre cei care vor să ofere entuziasm, bucurie și speranță. Împreună, vom putea motiva alte mii de persoane să ni se alăture, iar la final, vom aclama și aprecia bucuroși această decizie.

Doar uniți putem face o schimbare. Una semnificativă. Una care să conteze cu adevărat. Alege să fii începutul unui obicei frumos și atât de necesar!

În perioada 4 aprilie - 6 mai ne vom întâlni treptat în 10 orașe din România: Arad, Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Află perioada în care venim în orașul tău și alătură-te nouă pentru ca împreună, să tranformăm picătura în infinit!