Săptămâna de Rugăciune

Duminică, 5 noiembrie, 19:00 - Sâmbătă, 11 noiembrie, 21:00

Săptămâna de Rugăciune
Toni Gancea Adăugat Vineri, 3 noiembrie, 12:52

AMiCUS GO se dorește a fi o chemare la misiune, la asumarea identității de student creștin, ceea ce înseamnă implicit misionar, reprezentant al lui Dumnezeu în mediul studențesc și nu doar.

La 30 de ani de la înființarea AMiCUS în România dorim să ne îndreptăm atenția către identitatea pe care o avem și misiunea pe care ne-o asumăm. Având ca scop întărirea relațiilor interumane fundamentate pe valorile moral-creștine și promovarea unor principii de viață sănătoasă pentru trup, minte și suflet, AMiCUS are drept misiune principală descoperirea lui Dumnezeu pentru o viață cu sens.

Temele alese sunt valori care compun identitatea noastră și pe care le vedem esențiale pentru îndeplinirea misiunii AMiCUS : Amiciție, Moralitate, Implicare, Curaj, Unitate, Sens. Asadar, vorbim despre noi, despre ceea ce suntem sau ne-ar plăcea să fim, despre chemarea care ne-a fost dată - aceea de a fi AMiCUS, parte a lucrării care transformă vieți.

AMiCUS GO este îndemnul care va încheia perioada de consacrare și va pecetlui misiunea pe care ne-o asumăm.

Ne rugăm ca și prin acest proiect al săptămânii de rugăciune să fie relevată puterea Lui transformatoare. Ne dorim ca toată suflarea AMiCUS să fie condusă pe deplin de Prietenul nostru.

Ia parte la schimbare! Răspunde chemării și oferă sens studenției tale!


Mențiuni:

- Broșura este alcătuită în manieră interactivă, de aceea orice secțiune selectată la cuprins te va direcționa către secțiunea dorită. 

- La ultima rubrică, apăsând pe GO vei fi direcționat către un folder Drive în care găsești materiale suplimentare pentru săptămâna de rugăciune: dileme ce pot fi utilizate în activități de tip dezbatere, idei misionare ce pot fi implementate în ceea ce vedem ca Ziua Misionară AMiCUS - 12 noiembrie și imnurile propuse la rubrica ‘Rugă în cânt’.

- Dacă aceste funcții nu merg în formatul pdf standard, încearcă să deschizi materialul cu Adobe.

- Ordinea rubricilor face trimitere la modul în care am schițat programul (deschidere prin imn, rugăciune, activitate de introducere în temă, mesaj spiritual, întrebări de discuție, kahoot*). Acest program este doar o sugestie.
*kahoot-ul poate fi inclus și în partea de început din program

- Întrebările pentru kahoot/ quizz vor fi trimise unui responsabil din comitet (recreativ) și vă îndemnăm să-l completați cu aspecte discutate și de către invitații locali.

Resurse

Brosura Saptamana de Rugăciune

-

Format: PDF Mărime: 458.79 kb